Sport

Zážitky spojené se sportem využívají především akčnější typy lidí, ovšem nikdo neříká, že zážitky spojené se sportem nejsou určeny pro seniory. Vybrat si může opravdu každý a že je z čeho vybírat. V poslední době jsou velice oblíbené zážitky spojené s golfem. Pořádají se dokonce celé golfové zájezdy po Evropě, kde si můžete zahrát na jednotlivých hřištích. My se spokojíme s hřišti v České Republice. Využít můžete golfový areál v Hluboké nad Vltavou či golfovou jachtu s golfovým trenažérem v Praze.

Využít můžete i sportovní kurz lukostřelby nebo jízdu terénem na vozítku segway. Vozítko má pouze dvě kola a je také hojně využíváno městskými policisty ve velkých městech v zahraničí. Jízdu na něm ovšem zvládne kde kdo, včetně malých dětí a i pro ně to může být skvělý dárek v podobě zážitku. Projet se můžete na Konopišti, Brně či Mnišku pod Brdy.

Milovníci adrenalinu ocení lezecký kurz již od necelé tisícikoruny. Vodní živlové mohou využít nabídky kurzů jachtingu či kurzu plachtění v Českých Budějovicích. Naopak možná znáte od moře kiteboading, tedy vláčení se po vodě za velkým padákem. I to je možné v České republice zažít a kurz je dostupný v Nových Mlýnech.

– ukázka nabídky sportovních zážitků od oblíbené firmy na zážitky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Daruj výjimečné, daruj originální, daruj zážitek jako dárek